SYLVESTERLOOP 2020 AFGELAST MAAR GOEDE DOEL “RUUD SIJSTERMANS 467 MILES” BLIJFT OVEREIND

De Sylvesterloop, welke we elk jaar in Middelrode organiseren, zal dit jaar niet gehouden worden vanwege de coronapandemie.
De organisatie vindt het onverantwoord om het evenement door te laten gaan. Oudejaarsdag zal er voor iedereen, zeker voor de vele (vaste) deelnemers van de Sylvesterloop, anders uit zien.

Wat wel doorgaat is een bijdrage leveren aan een goed doel. Jaarlijks wordt door ons een gedeelte van de opbrengst van de Sylvesterloop geschonken. Dit jaar is een bedrag overhandigd aan “RUUD SIJSTERMANS 467 MILES”. Zoals eerder al in weekblad “de Brug” te lezen was is bij ons clublid Ruud Sijstermans buikvlieskanker geconstateerd. Om geld in te zamelen vooronderzoek naar deze vorm van kanker is hij, samen met een aantal vrienden, een actie gestart genaamd “467 miles against cancer”.

We roepen iedereen die de intentie had om deel te nemen aan de Sylvesterloop op, om zijn inschrijfgeld van €5 te storten naar dit goede doel.

Je kunt dit doen door op “doneer” te klikken van de website https://acties.kwf.nl/ en “Ruud Sijsterman” in te vullen als degene waaraan je wilt doneren.

Natuurlijk kan iedereen die dit goede doel wil steunen hier een donatie doen.

Ruud zal U zeer erkentelijk zijn.