Berlicum, 09-10-2022

Dit jaar wilden we eens extra ons best gaan doen om loten te verkopen voor de aanschaf van een nieuwe pomp. Thijs had het idee om alle verkochte loten per fiets te gaan bezorgen. Zo hebben we dan ook iedereen benadert wat resulteerde in een lotenaantal van 150!!
Om deze te gaan bezorgen hadden we natuurlijk mooi weer nodig, wat op 9 oktober het geval was. Nadat alle adressen op een logische wijze aan elkaar gekoppeld waren zijn we omstreeks de klok van 13:00 uur aan de tocht begonnen. Deze tocht heeft ons van Berlicum naar Vinkel, Geffen, Nuland, Kruisstraat, Rosmalen, Empel, ’s-Hertogenbosch en weer terug naar Berlicum gebracht.
Toon letterlijk en figuurlijk de laatste lood(t)jes aanbraken, begonnen de billetjes toch wel een beetje pijn te doen aldus Thijs. Gelukkig is dit niet hinderlijk voor het BMX-en… Maar helpen mocht ik hem niet, hij wilde het helemaal zelf volbrengen.
Uiteindelijk kwamen we na 48 kilometer en zonder loten weer thuis. Waar tot grote vreugde van Thijs een heerlijke pannenkoek op hem stond te wachten.
Kortom in alle opzichten een geslaagde grote clubactie!!

Groetjes Thijs & Patrick.