Welkom

Onze vereniging 't Goei Smoesje bestaat uit een aantal fanatieke wielervrienden die een gemeenschappelijke deler hebben en dat is: lekker fietsen en met een voldaan gevoel op tijd naar huis. Ieder jaar wordt er weer gestreden om de fel begeerde titel van kilometer vreter. De groep is verdeeld in een A- en B- groep afhankelijk van het niveau van de rijder en of zijn/haar ervaring. Twee keer per jaar is er een ledenvergadering waarin het wel en wee van de vereniging wordt besproken. Ieder jaar stellen we een toerkalender samen zodat iedereen vooraf bekend is met het programma. Naast de fietstochten voor de leden, hebben we ook een leuke bijeenkomst voor het hele gezin. Mocht je meer informatie willen over onze vereniging, neem dan contact op met het secretariaat

Facebook

Volg ons op Facebook

NTFU kalender

Het overzicht van alle toertochten die in het komende seizoen worden georganiseerd .

Links

Pagina's van derden

SYLVESTERLOOP 2022

Sponsoren

ZZPR

ZZPR

de intermediair voor alle zzp 'rs

ZZPR.nl is dé intermediair tussen opdrachtgever en zelfstandig ondernemer zonder personeel. Gestart in 2001 in de bouwwereld, is ZZPR.nl inmiddels aktief in alle branches waarin zzp’ers een waardevolle bijdrage leveren aan kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening.

VAN MOSSEL

VAN MOSSEL

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ons bedrijf telt meer dan 300 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

SB AFBOUW

SB AFBOUW

Oorspronkelijk een stukadoorsbedrijf dat in 1969 is opgericht door twee compagnons, namelijk Rien van der Steen en Piet van Breugel. Vandaag de dag nog steeds actief met het leveren van kwalitatief hoogwaardig goed verzorgd stukadoorswerk, maar met een andere leiding en meerdere disciplines.

Contact

Indien er interesse is om ook eens mee te fietsen of indien U lid wil worden kunt U contact opnemen

Startplaats

Kerk Middelrode

E-mail ons

tgoeismoesje@gmail.com

Contact formulier

Contact
close slider