Welkom

Onze vereniging 't Goei Smoesje bestaat uit een aantal fanatieke wielervrienden die een gemeenschappelijke deler hebben en dat is: lekker fietsen en met een voldaan gevoel op tijd naar huis. Ieder jaar wordt er weer gestreden om de fel begeerde titel van kilometer vreter. De groep is verdeeld in een A- en B- groep afhankelijk van het niveau van de rijder en of zijn/haar ervaring. Twee keer per jaar is er een ledenvergadering waarin het wel en wee van de vereniging wordt besproken. Ieder jaar stellen we een toerkalender samen zodat iedereen vooraf bekend is met het programma. Naast de fietstochten voor de leden, hebben we ook een leuke bijeenkomst voor het hele gezin. Mocht je meer informatie willen over onze vereniging, neem dan contact op met het secretariaat

Facebook

Volg ons op Facebook

NTFU kalender

Het overzicht van alle toertochten die in het komende seizoen worden georganiseerd .

Links

Pagina's van derden

SYLVESTERLOOP 2021 AFGELAST

Sponsoren

ZZPR

ZZPR

de intermediair voor alle zzp 'rs

ZZPR.nl is dé intermediair tussen opdrachtgever en zelfstandig ondernemer zonder personeel. Gestart in 2001 in de bouwwereld, is ZZPR.nl inmiddels aktief in alle branches waarin zzp’ers een waardevolle bijdrage leveren aan kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening.

COOP

COOP

Coop Supermarkten - Samen maak je 't verschil‎

Coop is een Nederlandse supermarktketen, onderdeel van Coop Supermarkten. Coop is aangesloten bij de inkoopvereniging Superunie. Coop is in 1891 begonnen als coöperatie in Zaandam. Het bedrijf is in 2002 samen met Codis samengegaan in CoopCodis.

2tCloud

2tCloud

Copaco 2tCloud

Een alles-in-een portal, waarmee u heel eenvoudig clouddiensten kunt leveren, beheren en factureren.

Koudeservice Nederland

Koudeservice Nederland

Betrouwbare service in de koude techniek

Een kleine onderneming met korte lijnen om onze klanten het beste advies en ondersteuning te geven op elke soort van de koudetechniek of het nu luchtbehandeling is of het in vriezen of bewaren van groente of fruit,vis, vlees of andere produkten, kleine celllen of complete vrieshuizen of ijsbanen.

Contact

Indien er interesse is om ook eens mee te fietsen of indien U lid wil worden kunt U contact opnemen

Startplaats

Kerk Middelrode

E-mail ons

tgoeismoesje@gmail.com

Contact formulier

Contact
close slider